SB – Når Show & Business teller!

Om oss

SB Produksjoner er et kreativt byrå med spesialkompetanse på underholdning innen:
Show //  Fashion //  Event

SB Produksjoner har gjennom et tiår bygget opp en solid plattform innen artist- og kulturformidling og kan i dag tilby over to hundre av landets beste «rising stars» artister og modeller. Vår ekspertise og fagkunnskaper innen feltet, har gitt oss lojale og fornøyde kunder. Dette samsvarer med vår forretningsstrategi om å være den foretrukne og ledende aktøren i markedet.

SB Produksjoner leverer underholdning til flere av landets største hoteller, kjøpesenter, bedrifter og eventbyråer. Vi er en Bryllupsmessearrangør med produksjoner på Grand Hotel, Oslo Konserthus, Gamle Logen og Losby Gods.    I tillegg har vi koreografi, regi og/eller produksjon på flere andre messer, show, hår- og motevisninger for noen av landets fremste designere, brands- og sportsmerker.

Fredrik Boerenstam

Daglig leder

+47 411 46 467
+47 913 11 477

Fredrik Boerenstam flyttet fra Sverige til Norge dagen etter endt gymnas. Målet var å bli Verdensmester i Latinamerikansk dans. Det nådde han ikke helt, men Europamester i Diskodans og en plass på det norske landslaget i Sportsdans var en god bit på vei.

Etter videreutdanning på Bårdar Akademiet jobbet han som danser og musikalartist i 10 år, og på noen av de største TV- og musikalproduksjonene i inn- og utland.

I 2000 startet han opp Eventertain samtidig som han jobbet som utøvende artist, og i 2006 startet han det som i dag er SB Produksjoner AS.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere: