Event

Vi ønsker å skape uforglemmelige opplevelser og står gjerne for underholdningen i et event. Enten du er ute etter en minneverdig fest eller lansering, et storslått jubileum eller en innholdsrik konferanse så vil vi bidra med vår kreativitet og overraskende moment for å få frem budskapet i ditt event.

VI SKAPER DIN PERFEKTE DAG

Med lang erfaring av å produsere noen av landets største bryllupsmesser har vi nå samlet de beste leverandørene innen bryllup for å lage din drømmedag!

Brud & Festantrekk – Dekor – Ballonger – Brudevals – Bryllupskake – Lyd, Lys & Teknikk – Underholdning, Sangere, Musikere, Band & DJ – Mat & Vin – Personale og Lokale

Les mer
DINNERSHOW

På våre Dinnershow får du alt under samme tak – god mat, drikke, underholdning og nattklubb.

Ta med familie, venner eller kollegaer og la julestemningen komme!

Les mer
HÅR- / MOTE- / BRUDESHOW

SB Produksjoner har på kort tid rukket å bli en av landets ledende aktører innen hår- og moteproduksjoner. Vi er kjent for våre dynamiske show, og kan levere det meste til en produksjon: alt ifra modeller, dansere, makeup-artister, fotografer til scene, lyd og lys.

Les mer
TEAMBUILDING

Vi kan nå presentere flere underholdningskonsepter innen Teambuilding, mange kjent fra TV, som er videreutviklet for å tilpasses bedriftsmarkedet.

Les mer
TEMAKVELD

Vi gir ditt selskap en aften de sent vil glemme!

Les mer
DIVERSE UTLEIE

SB Produksjoner leier ut en rekke utstyr, aktiviteter og kostymer til event, show og markedsdager. Vi kan levere det meste til din produksjon: popcorn maskin, sukkerspinn, hoppeslott, konfetti, røyk, snø, pyroteknikk, scene, lyd og lys m.m.

Les mer
BALLONGER

Vi har det du trenger av ballonger til bedriftsarrangementet eller privatfesten.

Profilering – Dekor – Reklame

Les mer
DANSESHOW & KURS

SB Produksjoner representerer en rekke spennende dansere og dansegrupper i de fleste disipliner. Alle profesjonelle og flere kjent fra TV og scener rundt i landet. Vi kan tilby alt fra privattimer i brudevals, linedance teambuilding og til større sceneshow etter ønsker og behov.

Les mer
DINNER & SHOW

Få følelsen av å være i en herlig og elegant atmosfære sammen med dine kollega eller venner.

Les mer

Fore­­spørsel

Hva kan vi bidra med på ditt event?

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement