SHOW

SB Produksjoner tilbyr underholdning til privat- bedrift- og eventmarkedet.

Vi kan i dag tilby flere ferdigproduserte showpakker til ditt neste arrangement, og skreddersyr gjerne etter ønsker og tema. Du finner et utvalgt av våre pakker nedenfor.  Ikke nøl med å ta kontakt for ytterligere informasjon, pristilbud eller bestilling!

BALLROOM DINNERSHOW

Med artister kjent fra Skal vi danse, The Voice og MGP er Ballroom Event den perfekte under­­­­holdningen til en uforglemmelig helaften. 5 av landets fremste sangere og dansere sammen med vårt eminente live­­band fremfører show­­­nummer mellom rettene fra hoved­­­scenen.

Les mer
Skjermbilde 2018-02-19 kl. 15.48.19
5-STJERNERS DINNERSHOW

5-stjernes Dinnerhow er den ultimate underholdningspakken der kombinasjonen god mat, drikke, sang, dans og humor – blir til en 5-stjernes kveld – med alt under ett og samme tak!

Presenteres sammen med Starworks.

Les mer
RHYTHM & DANCE

Med dansere kjente fra «Skal vi danse» eksploderer kvelden i latinske rytmer, vrikkende hofter, flotte kjoler og imponerende løft. Danseshowet er fullspekket med alle ingredienser som skal til for en vellykket kveld.

Les mer
STARWORKERS

Er den optimale showgruppen for ditt neste arrangement.

Nyt fartsfylte nummer med hits fra Toto, Queen, Motown, Abba, 80-tallet og mange flere i våre helt egne tolkninger. Her finnes noe for alle, innpakket i beste Vegas-style!

Les mer
POPZILLA

En av landets beste coverband.

For deg som ønsker en uforglemmelige kveld med hits i alle sjangre, kan denne denne gruppen tilby skyhøy allsangfaktor, dans og spilleglede.

Les mer
RUBEN GAZKI

Svindler med stil.

Ruben er X-fakotern som gjør ditt event til en helt spesiell opplevelse. Han leverer alt fra sceneshow, mingling, foredrag og konferansier.

Les mer
DJ’s

SB Produksjoner samarbeider med noen av landets mest profesjonelle DJs til alle typer arrangementer.

Vi har flere kjente og mindre kjente DJs som vi samarbeider med. Her kan nevnes Marianne Jemtegård, DJ Dark Mark (dommer i Mitt Dansecrew), Mariann Rosa og Charlotte Thorstvedt. Vi leverer alltid etter kundens ønsker og behov.

Les mer
Ballroom Dinnershow – The Hitparade

Her byr vi på en unik julebordopplevelse med 3-retters julemeny, helaftens show, nattklubb og social dancing – alt under et tak!
Velkommen til en reise gjennom tid og hits! Fra 60-tallets swing og rockabilly, videre til 70-tallets platåsko og disco, 80-tallets høye hår og gitarsoloer, 90-tallets glowsticks og boyband, og til en pangavslutning med de største hitene fra 2000 pg frem til i dag. Dette blir en nostalgisk og morsom kveld med musikk for enhver smak, stappfullt med udødelige hits du garantert husker og kan refrengene på. Rett og slett en hitparade!

Les mer

Fore­­spørsel show­­pakker

Send oss en fore­spørsel om våre show­pakker her:

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement