Når show & business teller.

Om oss

home-graphic-5
SB Produksjoner er et kreativt byrå med spesialkompetanse på underholdning innen:
Show //  Fashion //  Event

SB Produksjoner har gjennom et tiår bygget opp en solid plattform innen artist- og kulturformidling og kan i dag tilby over to hundre av landets beste «rising stars» artister og modeller. Vår ekspertise og fagkunnskaper innen feltet, har gitt oss lojale og fornøyde kunder. Dette samsvarer med vår forretningsstrategi om å være den foretrukne og ledende aktøren i markedet.

SB Produksjoner leverer underholdning til flere av landets største hoteller, kjøpesenter, bedrifter og eventbyråer. Vi er medarrangør av Din Bryllupsmesse som er landets største uavhengige bryllupsmesse. I tillegg har vi koreografi, regi og/eller produksjon på flere andre messer, show og motevisninger for noen av landets fremste designere, brands- og sportsmerker.

FredrikB800x800
Fredrik Boerenstam

Daglig leder

+47 411 46 467

Fredrik Boerenstam flyttet fra Sverige til Norge dagen etter endt gymnas. Målet var å bli Verdensmester i Latinamerikansk dans. Det nådde han ikke helt, men Europamester i Diskodans og en plass på det norske landslaget i Sportsdans var en god bit på vei.

Etter videreutdanning på Bårdar Akademiet jobbet han som danser og musikalartist i 10 år, og på noen av de største TV- og musikalproduksjonene i inn- og utland.

I 2000 startet han opp Eventertain samtidig som han jobbet som utøvende artist, og i 2006 startet han sammen med Elisabeth Skullerud det som i dag er SB Produksjoner AS.

Fredrik_BW_greyBG800x800
Fredrik Thompson

Prosjektleder/Intern

+47 913 11 477

Fredrik E. Thompson har lang erfaring innen salg og markedsføring. Han startet sin karriere innen hotell- og restaurant bransje og fortsatt med jobber for Presskontakterna og A Event Underholdning med hovedfokus på kjøpesenter aktiviteter.

Fredrik har en tre årig studie på Handelshøgskolen BI med en Bachelor i Markedsføringsledelse hvor han også tok fordypning i merkevarebygging, PR og kommunikasjon for ledere.

Fredrik har også jobbet som makeup artist og jobbet på store produksjoner som Idol, Norske Top Model, Oslo Fashion Week og en rekke andre moteshow, fashionshots og reklamefilmer.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere: