BALLONGER & DEKOR

Ballonger

Som en av landets fremste leverandører av ballongdekor til kjøpesenter har vi nå videreutviklet en high-end ballonginstalasjon med flotte organiske og kreative ballongdekorasjoner til privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til blomsterdekor, photobooth med mere

Dekor

Ønsker du en spesiell og spektakulær festdekorasjon til din fest eller event bidrar vi gjerne med blomster, ballonger, borddekking og dekorering. Vi kan også leie ut bord, stoler, trekk og personale til spesielle anledninger. Med våre gode samarbeidspartnere og dekoratøreri ønsker vi å forgylle ditt event eller fest med det lille ekstra.

Photobooth

En Photobooth er en morsom aktivitet der bildene som tas printers direkte ut og kan også legges ut på storskjerm eller sendes på mail til gjestene etter arrangementet. Utskriftene spesial designes og den integrerte touchskjermen lar publikum enkelt utføre billedtakingene selv, akkompagnert av våre flotte verter som deler ut morsomme props og rekvisitter til den rette anledning. Photobooth er en absolutt feelgood og minneverdig aktivitet på ethvert arrangement eller jubileum. 

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement