Show­pakker

home-graphic-5

SB Produksjoner tilbyr show, dinnershow og underholdning til bedrift- og eventmarkedet.

Vi kan i dag tilby flere ferdigproduserte showpakker til ditt neste arrangement, og skreddersyr gjerne etter ønsker og tema. Du finner et utvalgt av våre pakker nedenfor.  Ikke nøl med å ta kontakt for ytterligere informasjon, pristilbud eller bestilling!

ballrom-front
BALLROOM DINNERSHOW

Med artister kjent fra Skal vi danse, The Voice og MGP er Ballroom Event den perfekte under­­­­holdningen til en uforglemmelig helaften. 5 av landets fremste sangere og dansere sammen med vårt eminente live­­band fremfører show­­­nummer mellom rettene fra hoved­­­scenen.

Les mer
5stjernes
5-STJERNERS DINNERSHOW

En kjendiskokk og en kjent komiker er vertskapet for kvelden. Sammen med sangere og dansere skaper de en musikalsk og kulinarisk opplevelse langt utenom de vanlige. Presenteres sammen med Kokkelandslaget, Starworks og iStage.

Les mer
rhythm-front
RHYTHM & DANCE

Med dansere kjente fra «Skal vi danse» eksploderer kvelden i latinske rytmer, vrikkende hofter, flotte kjoler og imponerende løft. Danseshowet er fullspekket med alle ingredienser som skal til for en vellykket kveld. Kombiner gjerne med en av våre flinke vokalister, storband eller hva med deres helt egne «Skal vi danse»-konkurranse.

Les mer
starworkers-front
STARWORKERS

Er den optimale showgruppen for ditt neste arrangement.

Nyt fartsfylte nummer med hits fra Toto, Queen, Motown, Abba, 80-tallet og mange flere i våre helt egne tolkninger. Her finnes noe for alle, innpakket i beste Vegas-style!

Les mer
popzilla-front
POPZILLA

En av landets beste coverband.

For deg som ønsker en uforglemmelige kveld med hits i alle sjangre, kan denne denne gruppen tilby skyhøy allsangfaktor, dans og spilleglede.

Les mer
RubenG
RUBEN GAZKI

Svindler med stil.

Ruben er X-fakotern som gjør ditt event til en helt spesiell opplevelse. Han leverer alt fra sceneshow, mingling, foredrag og konferansier.

Les mer
djs-front
DJ’s

SB Produksjoner samarbeider med noen av landets mest profesjonelle DJs til alle typer arrangementer.

Vi har flere kjente og mindre kjente DJs som vi samarbeider med. Her kan nevnes Marianne Jemtegård, DJ Dark Mark (dommer i Mitt Dansecrew), Mariann Rosa og Charlotte Thorstvedt. Vi leverer alltid etter kundens ønsker og behov.

Les mer
home-graphic-5

Fore­­spørsel show­­pakker

Send oss en fore­spørsel om våre show­pakker her:

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement