POPZILLA

Popzilla Popzilla er et av landets beste coverband og for deg som ønsker en uforglemmelige kveld med hits i alle sjangre som forenes med skyhøy allsangfaktor, dans og spilleglede.

Popzilla er bandet for deg som ønsker en uforglemmelige kveld. Enten det skal spilles opp til dans, eller det ønskes fast følge gjennom hele kvelden, vil de rutinerte musikerne og artistene lose dere trygt gjennom alt fra taffel og stemningsfulle middagsinnslag til husbandoppgaver og backing av artister.

Repertoarlisten strekker seg fra 50-talls rock og fram til dagens rykende ferske hitlister, og kan justeres og varieres etter behov og ønske. Vokalistene Rikke og Marianne er mest kjent fra Melodi Grand Prix og sin deltakelse i The Voice. De har sunget sammen i en årrekke, og er en duo som utfyller hverandre perfekt. De er i sitt ess på scenen, men ikke bli overrasket om det tar turen ned på gulvet for en svingom heller!

Ledsaget av et rutinert komp bestående av 4 musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje, svinger de deg fra hits til slagere som garantert vil holde dansefoten og smilemusklene i gang, hele kvelden. Enten du liker fengende 80-tals pop, energisk rock, smektende soul, norsk, engelsk, puddel, hockey, glam eller glitter er Popzilla partybandet for deg!

Fore­­spørsel show­­pakker

Send oss en fore­spørsel om våre show­pakker her:

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement