Eventer

home-graphic-5

Vi ønsker å skape uforglemmelige opplevelser og står gjerne for underholdningen i et event. Enten du er ute etter en minneverdig fest eller lansering, et storslått jubileum eller en innholdsrik konferanse så vil vi bidra med vår kreativitet og overraskende moment for å få frem budskapet i ditt event.

bryllupproduksjoner
VI SKAPER DIN PERFEKTE DAG

Med 6 års erfaring av å produsere landets største bryllupsmesser har vi nå samlet de beste leverandørene innen bryllup for å lage din drømmedag!

Brud & Festantrekk – Dekor – Ballonger – Brudevals – Bryllupskake – Lyd, Lys & Teknikk – Underholdning, Sangere, Musikere, Band & DJ – Mat & Vin – Personale og Lokale

Les mer
Scandic Dinnershow
SCANDIC DINNERSHOW

På våre Dinnershow finner du alt under samme tak; god mat og drikke, underholdning, nattklubb og, for dem som ønsker, overnatting!

Ta med familie og venner eller bedriften og la julestemningen komme!

Mer info
Levende-utstillingsdukke-kopi
HÅR- / MOTE- / BRUDESHOW

SB Produksjoner har på kort tid rukket å bli en av landets ledende aktører innen hår- og moteproduksjoner. Vi er kjent for våre dynamiske show, og kan levere det meste til en produksjon: alt ifra modeller, dansere, makeup-artister, fotografer til scene, lyd og lys.

Les mer
teambuilding-front
TEAMBUILDING

Vi kan nå presentere flere underholdningskonsepter innen Teambuilding, mange kjent fra TV, som er videreutviklet for å tilpasses bedriftsmarkedet.

Les mer
temakveld-front
TEMAKVELD

Vi gir ditt selskap en aften de sent vil glemme!

Les mer
bilde
DIVERSE UTLEIE

SB Produksjoner leier ut en rekke utstyr, aktiviteter og kostymer til event, show og markedsdager. Vi kan levere det meste til din produksjon: popcorn maskin, sukkerspinn, hoppeslott, konfetti, røyk, snø, pyroteknikk, scene, lyd og lys m.m.

Les mer
ballong
BALLONGER

Vi har det du trenger av ballonger til bedriftsarrangementet eller privatfesten.

Profilering – Dekor – Reklame

Les mer
danseshow-front
DANSESHOW & KURS

SB Produksjoner representerer en rekke spennende dansere og dansegrupper i de fleste disipliner. Alle profesjonelle og flere kjent fra TV og scener rundt i landet. Vi kan tilby alt fra privattimer i brudevals, linedance teambuilding og til større sceneshow etter ønsker og behov.

Les mer
Rhythm
DINNER & SHOW

Få følelsen av å være i en herlig og elegant atmosfære sammen med dine kollega eller venner.

Les mer
home-graphic-5

Fore­­spørsel

Hva kan vi bidra med på ditt event?

1 Kontaktinformasjon
2 Beskrivelse av arrangement